let's exchange blog links!

Saturday, February 20, 2010

ohh dearr

happy bbbirthday to you yayanggg!!!

i love u i love and i always love u!!!

Wednesday, February 17, 2010

who are you?

just tell me who are you actually.

: )

honest is everything right?

Saturday, February 13, 2010

another holiday

lepas kelas smlm, kemas2 barang then terus pergi terminal.naseb baek ada bella.ley naek keta die.sejokkkkk sket.heee
tiket bas kol 5.15.


tapi kol 2 dah gerak kua dah bersama2 dgn tyka goh, far, and mel. so dgn itu, ktrg pon berniat utk lepak la kat ECM. perot mmg lapa xhenggat punya a.dah bergendang2 siap vibrate lagi perot nih pasal tak makan dari pagi. Bella pon drop la ktrg kat ECM, dorg nak mkn Chicken rice Shop. so layan saja. actually, xnak mkn kat situ sbb slalu kalo mkn nasik ayam die msti xsedap lgsg. even kat tempat lain pon still xdpt terima. dan secara tak lgsgnya bertukar selera utk try mkn Curry Laksa kat Chicken Rice Shop nih.


sementara tggu org yg nak amek order tuh sampai.perot semakin menjadi2 vibrate nya lalu, tyka pon mgajak utk pegi mkn wafer dulu kat bawah. so, ape lagi, mmg laju je bab2 nak mkn.ngee

maka, pergi lah bersama tyka utk membeli wafer dulu. btw, thanks tyka belanje wafer.weee.kenyang jap.
then, pergi balik kat chicken rice shop utk menunggu mknn sampai. punye la lambat.eiiii.
tau tak org tgh lapa nih.kebulur!.grrr

.............................................

lama gak la tggu kan.ei.sampai juga akhirnya mknn kuuuu!
ape lagi! mknn.hee

mkn mmg xingat org lain dah.ahah

kesimpulannya, kenyang dgn jayanyaaa.
:)

Tuesday, February 9, 2010

my love

I miss him freaking muchh!

ohh airell.
makteh post nii.


video

sorry,you have to sengetkan kepala to see this video. ;p

me and you

awakk!

you are the one who always makes me laugh like crazy

always makes me happy

hari hari semakin ceria dan gembira

sayang kau lebih. :)

Wednesday, February 3, 2010

Beautiful nightmare

Not every words come from mouth is true. Not every liar is the liars and not every person has same identities. But every person deserves to be better. They deserve to have someone in their live. But why, some people cannot accept it? They blame others because of they not believe in trust of each other. It is difficult to built trust? It is hard to accept what in front you? Why it is hard to face the reality?

Future.

Hopefully.

The better chance to change life and be more positive in do everything. Forget the past and get a new life.

hari indah

hari selasa mmg best sebab langsung takde kelas.tapi.malangnya.xde la best sgt.xtau nak buat ape.dok kat bilik.dinding tgk aku,aku tgk dinding.nak jadi ape.heihh

nak tggu si atin nih abeh kelas punye la lambt.nak mengarot2 pon xde geng.dok melanguk je la kat bilik nih.tgk cerita.nasib baik ada laptop.itu pon berkat kepinjaman dari yayang.ahaha

trimas yg. ;p


segala cerita yg diambil semlm semua dah tgk.nak tido tak boleh.last2 dok godek2 laptop nih.susun la folder2 kat pendrive yg berdepah mcm tongkang pecah nih.lenguh gak la tgn nih.huii


masa tgh godek2 laptop,atin baru abeh kelas,pastu die terus tido.


pastu ttibe die bgun.apesal tah.


pastu ttybe atin dgn muka mamai cam nak kene ketuk tu pon berkata "na, jom turun,tgk dorg main badminton".

So,secara kepelikan pon, bersiaplah ktrg.

lepas siap2 terus turun dan dengan jaya nya tgk ain dan tyka tgh syok main.nak join tapi xde raket.so tgk je la.(padahal dah lupa nak main camne) ;p


but then, krtg g jln2.pusing tawaf satu kpm.aduss.xtau nak berjln ke mana da.nak kua xboleh eih.

lps jln2 pergi balik dewan gabak tuh pastu ajak dorg wat lompat bintang.ahah

*boleh ke buat.lemak dah la byk,berketul2 tuh haa kak oi. ;p


secara confidentnye ktrg pon warm-up then mulakan la operasi melompat bintang2 di langit.tapi bila tgk muka ain je mesti lari tempo aku.eihh.


ain sengal.suka wat lawak katak die yg bangang tu.nak berlompat pon payah gara2 die.

satu, dua, tiga,.....dua puluh enam,...tiga puluh dua..tiga puluh sembilan, emmpatt puu..

xsempat nak abehkan lagi sepuluh dah tergelak2 dah.pancit terus.haha


dah abeh melompat cam katak ain, ktrg wat yoga sket. org kata kita xley wat yoga sbb ape tah.lupa la.
dan dgn bangganya aku lah guru yoga itu.ahah.

kusyuk je ajak anak2 katak nih yoga. padahal.


* taram je wat.xreti pon. tapi mcm menjadik je.bagus jugak nih. ;p


Selesainya adegan exersice yg mengarot tuh.maghrib dah. Pastu bilik lepak2 jap dan mandi dan meneruskan kehidupan sebangai pelajar sihat di college ni.

the end utk hari ini.

interesting!